Hjem » Tjenester » Allmennlege

Allmennlege

Hos Mosaic Medical kan få time på dagen hos en erfaren allmennlege. Våre leger hjelpe med de fleste helseplager, både akutte og kroniske. Mosaic benytter seg av den nyeste teknologien innen screening og utredning.

Vi har og lege med lang erfaring innen vanskelig diagnotiserbare sykdommer der du som pasient i årevis har hatt helseplager uten å få en diagnose eller god forklaring på hvorfor du er syk.

Våre leger fokuserer på kvalitetsservice, har høy kompetanse og god tilgjengelighet. Kontakt oss på tlf 52 05 52 28 eller send epost for å bestille time. Du trenger ikke henvisning og du kan få time samme dag.

Priser konsultasjon

1 100,- (20 min)
1 600,- (30 min)

  • Eventuelle tester og prøvemateriell kommer i tillegg.

Så du etter helseattest? Vi har sertifisert petroleumslege, dykkerlege og sjømannslege. Vi kan skrive ut de fleste attester som offshoreattest, dykkerattest, sjømannsattest, førerkortattest med flere. Les mer under Helseattest eller kontakt oss for mer informasjon!

Bestill time eller kontakt oss

For å bestille time eller ved spørsmål vennligst ring 52 05 52 28. Vi vil lansere timebooking på internett så snart vårt journalsystem støtter dette.

Du kan også legge igjen din kontaktinformasjon i skjemaet til høyre, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

52 05 52 28

Mandag – Fredag 09:00 – 15:00

kontakt@mosaicmedical.no

Vestre Svanholmen 14, 4313 Sandnes, Aibel bygget

Vestre Svanholmen 14, 4313 Sandnes, Norge