Våre tjenester

Mosaic er et privat legesenter som tilbyr en rekke medisinske tjenester der vi er spesielt fokusert på moderne behandlingsteknikker, god service og forebyggende behandlinger.

Du kan få time hos allmennlege samme dag. Trenger du helseattest har vi godkjente petroleumslege, dykkerlege og sjømannslege som kan skrive ut de fleste helseattester. 

Innen kreft har vi samarbeid med Mosaic Oncology, en av Norges ledende leverandører av persontilpasset kreftbehandling innen blant annet gentest og immunterapi.

 

Allmennlege

Mosaic tilbyr time på dagen hos våre erfarne allmennleger som kan hjelpe med de fleste helseplager. Vi fokuserer på kvalitetsservice og god tilgjengelighet for våre pasienter.

Helseattest

Hos Mosaic kan du få utskrevet helseattest på dagen. Våre leger usteder de fleste attester som offshoreattest, sjømannsattest, førerkortattest, dykkerattest og flere.

Bedriftshelsetjeneste

Mosaic Medical er en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. Vi kan bistå små og store bedrifter med det meste innen BHT tjenester. Klikk her for mer informasjon

Kreft

Mosaic Oncology har som mål om å bli Norges ledende leverandør av persontilpasset kreftbehandling. Vi tilbyr også innovative løsninger innen kreftforebyggende tiltak.

Bestill time eller kontakt oss

For å bestille time eller ved spørsmål vennligst ring 52 05 52 28. Vi vil lansere timebooking på internett så snart vårt journalsystem støtter dette.

Du kan også legge igjen din kontaktinformasjon i skjemaet til høyre, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

52 05 52 28

Mandag – Fredag 09:00 – 15:00

kontakt@mosaicmedical.no

Vestre Svanholmen 14, 4313 Sandnes, Aibel bygget

Postboks 6841 Ulsberget, 4079 Stavanger

Vestre Svanholmen 14, 4313 Sandnes, Norge