Personvernerklæring og informasjonskapsler

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.mosaicmedical.no.

Behandling av personopplysninger

Mosaic Medical AS vil, så straks det er klart, samle inn personopplysninger i form av timebestilling utført på nettet. Denne informasjonen behandles og overføres inn i et kryptert journalsystem og vil ikke ligge lagret i bestillingstjenesten. Ingen informasjon om pasienter eller annen pasientdata vil ligge andre steder enn i et sikkert journalsystem.

Vi kan bruke kontaktinformasjon som SMS eller e-post til å ta kontakt med deg dersom du har kontaktet oss for timebestilling eller andre henvendelser. Vi vil kunne bruke navnet ditt og andre personopplysninger i overstemmelse med personopplsyningsloven.

Det er din rett å få innsyn i hvilken informasjon som er lagret om deg og du kan be oss om å få den slettet.

Ved andre personvernsspørsmål vennligst kontakt oss på kontakt@mosaicmedical.no

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er det norske ordet for cookies, en liten fil som benyttes midlertidig for å lagre informasjon i datamaskinen, mobiltelefonen eller nettbrettet din når du besøker en nettside

Mosaic Medical benytter informasjonskapsler til å samle inn diverse statistikk. Denne informasjonen kan derimot ikke spore deg personlig.

Vi bruker denne informasjonen til å forbedre våre nettsteder og samle inn statistikk om besøkende på våre hjemmesider ved bruk av Google Analytics.

Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake ditt samtykke ved å endre dine innstillinger i nettleseren din. Merk at det kan føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

Kontakt oss

52 05 52 28

Mandag - Fredag 08:00 - 15:30

kontakt@mosaicmedical.no

Vestre Svanholmen 14, 4313 Sandnes, Aibel bygget

Postboks 6841 Ulsberget, 4079 Stavanger

Kontaktskjema