Ingen kreftsvulster er like. Det kan vi benytte til bedre behandling.

Ulike kreftsvulster krever ulike typer behandling. Derfor har Mosaic spesialisert seg på å bli Norges ledende leverandør av persontilpasset kreftbehandling.

Det er viktig å finne den rette behandlingen så raskt som mulig. Mosaic utfører omfattende molekylær testing på DNA, RNA og proteiner for å identifisere biomarkører som avgjør hvilken behandling som virker best. Denne informasjonen er et kraftig verktøy i prosessen mot riktig kreftbehandling for den enkelte pasient.

Svulstene blir sendt til og analysert hos Caris Molecular Intelligence. Caris er den mest erfarne leverandøren innen tumorprofilering i verden. Over 2 millioner tester er utført i mer enn 50 land.
Mer enn 600 markører blir analysert og tar 10 - 14 dager. Caris er den eneste tumorprofileringen som gir økt overlevelse ifølge uavhengig forskning.

Mosaic Medical er landsdekkende og det trengs ikke hentes ut nye vevsprøver for å utføre profilering. Konsultasjoner og oppfølging gjøres per telefon med mulighet for personlig konsultasjoner.

Helseministeren lovet sterk satsing på persontilpasset kreftbehandling i sykehustalen 2018 (se avsnitt "Persontilpasset medisin"). 

Du kan lære mer om Mosaic Medical sin analyse og behandling her:
VG 
TV2
Lokalavisen
Alt om din helse
Kapital

Kontakt Mosaic for en gratis konsultasjon ved å bruke kontaktskjemaet under. 

Second opinion og kreftbehandling.

Har du uhelbredelig kreft kan du bestille telefonkonsultasjon hos vår erfarne kreftlege. Vi vil da vurdere om det finnes andre aktuelle behandlingstilbud. I tillegg til å profilere kreftsvulsten tilbyr Mosaic Medical kreftbehandling basert på profilen av svulsten. 

Kontakt Mosaic for en gratis konsultasjon ved å bruke kontaktskjemaet under. 

 
mosaic-sml2.png

Mosaic teamet.

Solveig Stråtveit

Daglig leder – Solveig Stråtveit

Spesialsykepleier med 21 års erfaring fra Stavanger Universitetssjukehus og Kolibri Medical Group.

Dagfinn Øgreid

Medisinsk ansvarlig – Dagfinn Øgreid

Professor og spesialist i onkologi. 36 års erfaring fra Universitetene i Bergen og Stavanger, Haukeland og Stavanger Universitetssjukehus og Kolibri Medical Group.


Kontakt oss.