Petroleumslege – Offshoreattest

Mosaic har godkjent petroleumslege som kan skrive ut offshoreattest. Alle som arbeider offshore eller innen petroleumsbransjen trenger en gyldig offshoreattest.

Få time på dagen uten henvisning

For å få utskrevet helseattest vil vår lege undersøke at du har god nok helse til å oppholde deg på en plattform og har god nok psykisk og fysisk helse til å utføre dine oppgaver.

Hos oss får du time på dagen og du trenger ikke henvisning.

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan foregår helseundersøkelsen?

Helseundersøkelsen gjennomføres etter krav fra Helsedirektoratet sin veileder til Forskrift om helsekrav for personer i arbeid på innretninger i petroleumsvirksomheten til havs.

Det er en omfattende helseundersøkelse som innebærer test av synet, hørsel, kliniske funn, psykisk og fysisk tilstand og andre diagnostiske tester. På bakgrunn av dette vil vår petroleumslege skrive ut offshoreattest dersom man er helsemessig og medisinsk skikket til å arbeide offshore i henhold til helsekravene.

Hvor ofte trenger jeg offshoreattest?

Man må få ny helseattest hvert andre år. Helseerklæringen er derfor gyldig i to år. Etter nye regler fra helsedirektoratet 01.01.2014 er det bare sertifisert petroleumslege som kan skrive ut offshoreattest.

Hvor lang tid tar helseundersøkelsen?

Undersøkelsen tar oppimot en time der tidsbruk avhenger litt av hvilke tester som må utføres.

Pris offshoreattest

  • Offshoreattest – kr 1800
  • Offshoreattest varme områder – kr 2300
  • Offshore- og sjømannsattest – kr 2600

Dersom du har bedriftsavtale vennligst kontakt oss eller hør med arbeidsgiveren din om pris. 

5

Offshoreattest

Skal du reise offshore for første gang eller trenger å fornye godkjenningen, har vi petroleumslege som kan utstede petroleumsattest.

5

Førerkortattest

Har du en sykdom eller tilstand som kan virke inn på kjøreevnen, trenger du førerkortattest utskrevet av lege.

5

Dykkerattest

Mosaic har godkjent dykkerlege for både innaskjærs og offshoredykking som kan utstede dykkerattest. Vi gjør også scubaattester utført av dykkerlege.

5

Andre attester

Trenger du helseattest til Politihøgskolen, fallskjermattest, utstasjonering, røykdykker, skoleattest eller andre? Ta kontakt så hjelper vi deg!

5

Yrkesdykker/redningsdykker

Det er krav om årlig helseundersøkelse for de fleste dykkere. Kravene som stilles til yrkesdykkere er strengere enn for fritidsdykkere og helseattest må utstedes av en godkjent dykkerlege

5

Sjømannsattest

Jobber du på skip eller flyttbar installasjon trenger du en sjømannsattest fra sertifisert sjømannslege.